Begeleide reis Lapland

Alles over een begeleide reis door Lapland.
Deelnemen aan een begeleide tour door het adembenemende Lapland, is genieten van de schoonheid zonder zorgen. Ontdek de Sami cultuur, de winterse activiteiten en de mogelijkheid om het noorderlicht te zien in de donkere winternachten van Lapland. U werkt samen met een professionele tourgids, lokale gidsen en een ervaren buschauffeurs. Op deze pagina komt u meer te weten over een begeleide reis voor Lapland. Bekijk hieronder meer informatie over begeleide reizen in Lapland. Een mooie begeleide reis naar Lapland boeken dan kan je hieronder op één van de blauwe links klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Begeleide reis Lapland.

Begeleide reizen worden doorgaans uitgevoerd door een touroperator die voor alle diensten instaat van vertrek tot thuiskomst en omvatten meestal vluchten, hotels, transport en sightseeing. Sommige rondleidingen in Lapland bieden het serene genot van Lapland’s ongerepte natuur, anderen laten de meer avontuurlijke kant van Lapland ervaren. Het leuke van touren in Lapland is dat ze lokaal worden geëxploiteerd en beginnen bij uw hotel.

Populaire attracties in Lapland:

Begeleide reis LaplandKies bij een begeleide reis naar Lapland accenten die u bekoren:
sowieso zult u verliefd op deze plek. Er valt namelijk van alles te beleven:

  • De typische winterpret : skiën, hondensleeën, ijsvissen, rendiersleeën, sneeuwscooters,
  • Een mijl van wandelpaden die met ongerepte en vredige natuur.
  • Kennis maken met de tradities van de lokale Sami mensen.
  • Terugkeren naar uw kindertijd en reizen naar de officiële thuisbasis van de kerstman, Rovaniemi.
  • Verblijven in eersteklas hotels of romantische blokhutten met brandende open haarden.

Wanneer te gaan naar het prachtige Lapland?

Geen twee maanden in Lapland zijn hetzelfde. De Sami verdeelt de lange winter in drie verschillende seizoenen : vroege winter, de winter, en late winter. Wanneer is de beste reistijd? De beste periode kiest u op basis van de activiteiten die u wilt doen. Het officiële “winterseizoen” in Lapland loopt van december tot eind maart / midden april. Dat is het seizoen voor vele activiteiten. Eind oktober /november is de vroege winter.

Dit betekent dat je niet kunt vertrouwen op een winterse activiteiten tenzij uw reis draait om het noorderlicht. De dagen worden aanzienlijk langer in februari, maar dan is het er koud: van -15° tot -50°. Hieronder vindt u enkele pagina’s waar u meer kunt vinden over mooie Lapland reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *