Ervaring reis Lapland

Ervaringen met een reis door Lapland.
Bij een reis naar of door Lapland doet u een ervaring op die u van uw leven nooit meer zal kunnen vergeten. De mensen die er wonen zijn zeer aardig en vooral ook behulpzaam. Lapland is een heel groot gebied. Het is het gebied waar de Lappen met hun rendieren doorheen trokken. Tegenwoordig hebben de Lappen het nomadenbestaan opgegeven. Nu zijn het over het algemeen vissers geworden. Lapland is een streek waar u heerlijk vis kunt eten. Het is verse vis die u altijd voorgeschoteld zal krijgen. Lapland is een gebied dat zicht uitstrekt van het hoge noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland. De landschappen zijn er zeer verschillend. Er zijn hoge bergen die overgaan in heuvels. De heuvels krijgen langzaam een glooiend karakter met daarna weer uitgestrekte grasvlaktes. Hieronder komt u meer te weten over een unieke reis door Lapland, zowel rondreizen als vakanties in Lapland zijn geweldig! Tevens kunt u uw eigen ervaring delen met anderen door hieronder een berichtje achter te laten.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Ervaring reis Lapland:

Ervaring reis LaplandWanneer u naar Lapland gaat, is het zeker de bedoeling dat u excursies maakt. Het maakt niet uit wat voor een excursie u ook zal maken het is altijd een ware belevenis. De ervaren reisgids die u zal vergezellen zal u de mooiste plaatsen laten zien van het door u uitgekozen gebied. Ga indien mogelijk nooit alleen op stap. Wanneer u toch alleen op stap gaat dan is de kans groot dat u zal verdwalen in het grote gebied. Lapland is ongeveer 10x groter dan Nederland terwijl er maar 4,5 miljoen inwoners zijn.

Zomer en de wintermaanden in Lapland

Dat wil dus zeggen dat het er zeer dun bevolkt is. De ervaringen die u erop zal doen zijn altijd overweldigend. Tijdens de zomermaanden kunt u de prachtige natuur bewonderen en tijdens de winter de onmetelijke sneeuwvlaktes. Een rit met een slede die door honden worden getrokken moet u zeker hebben meegemaakt als u er tijdens de wintermaanden naar toe gaat. Wat is er dan nog een mooiere ervaring om ’s avonds rond het kampvuur te zitten onder het wonderlijke schouwspel van het noorderlicht. Lapland is en blijft een onvergetelijke reis als u er geweest bent. Meer ervaringen lezen over Lapland: https://rondreislapland.nl/lapland-ervaringen/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *