Individuele reis Lapland

Ga voor een individuele reis.

Ontdek een land dat bestaat uit avontuur en pure wonderen. Waar een levendige flora speelt onder de Midzomer zon en waar witte winters de achtergrond zijn voor het Noorderlicht. Ervaar rustige nachten in ijskastelen en toevallige ontmoetingen met de Kerstman volgen vanzelf. Een individuele reis Lapland is als een sprookje uit duizend-en-één-nacht. De mogelijkheden zijn legio, van korte vier of vijf-daagse reizen tot uitgebreide rondreizen waarbij u tegelijk de Lofoten eilanden bezoekt. Op deze pagina komt u meer te weten over een individuele reis in Lapland, wat hieronder valt en enkele handige links.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Individuele reis Lapland:

  • Reizen rond de kerstperiode in Lapland

Het merendeel van de bezoekers aan Lapland reist tussen december en half april naar het gebied binnen de Poolcirkel. Een bezoek aan ‘Santa’ mag niet ontbreken op het reisprogramma. Maar ook als u niet in de magie van Kerst houdt is een bezoek in deze periode een aanrader. Het Noorderlicht is het best te zien en de sledehonden staan te trappelen om u “mush” te horen roepen.

Stel zelf uw reis samen in Lapland

Individuele reis LaplandDoor voor een individuele reis te kiezen bepaald u zelf welke activiteiten u in Lapland onderneemt en welke excursies u graag wilt maken. Uiteraard kunt u alles zelf regelen, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een reisorganisatie. Als u online zoekt naar de mogelijkheden tijdens uw reis naar Lapland dan kunt u zelf de nodige excursies boeken. Let bij het reserveren van verschillende onderdelen van uw reis altijd op de tijd. U heeft dan voldoende mogelijkheden om van de ene locatie naar de andere te gaan zonder dat u zich zorgen over de tijd hoeft te maken.

Toegankelijkheid Lapland

Lapland is het hele jaar door toegankelijk. Vlieg bijvoorbeeld naar de Finse hoofdstad Helsinki en neem van daaruit een aansluitende binnenlandse vlucht naar het hoge Noorden. U kunt veilig door het land reizen zonder dat u de Finse taal machtig hoeft te zijn. De meeste Finnen spreken of begrijpen Engels zodat u zich verstaanbaar kunt maken. Voor meer leuke weetjes over het maken van een individuele reis in Lapland: https://rondreislapland.nl/individuele-rondreis-lapland/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *