Lapland reis 4 dagen

4 dagen naar Lapland? Lang genoeg?

Maak een magische, onvergetelijke Lapland reis 4 dagen. Van korte ‘Santa’ reizen tot een paar dagen rondreizen in het Noordpool gebied. Trek er op uit met een sneeuwscooter of maak een tot de verbeelding sprekende tocht met sledehonden. Het wilde, ongerepte en charmante Lapland heeft een bijzondere aantrekkingskracht vol met onvergetelijke ervaringen. Een 4-daagse reis naar het land van het Noorderlicht, rendieren en husky’s lijkt misschien kort, maar met een optimale dagindeling kunt u in relatief korte tijd veel zien, doen en vooral beleven. Wanneer u meer te weten wilt komen over de kosten van een Lapland reis voor bijvoorbeeld 4 dagen dan kunt u hieronder op de link klikken.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Lapland reis 4 dagen?

  • Vluchtmogelijkheden naar Lapland.

Lapland reis 4 dagenU wilt de tijd graag zo optimaal mogelijk gebruiken? Kies dan voor een vluchtschema dat goed op elkaar aansluit. Van december tot en met maart zijn er wekelijks rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Lapland. U kunt ook kiezen voor een vlucht naar Helsinki met aansluitend een binnenlandse vlucht naar de luchthavens Rovaniemi, Kuusamo, Ivalo of Kittilä. Neem een ochtendvlucht dan heeft u tijd om later op de middag een eerste excursie te maken.

Regel excursies vooraf voor Lapland.

Vier dagen door Lapland reizen vergt vooraf een goede planning. U wilt graag zoveel mogelijk zien en doen. Regel en boek de excursies die u wilt ondernemen vooraf. Maak reserveringen voor een rendier safari of sneeuwscooter tocht online waardoor u er zeker van bent dat u alles kunt zien. Vergeet ook niet om in de maanden december tot en met maart de kans om de magie van het Noorderlicht te zien. Voor meer informatie over korte vakanties in Lapland en om excursies te bekijken: https://laplandreizen.com/lapland-korte-vakantie/.

Reist u zelfstandig of met een reisorganisatie door Lapland.

Tegenwoordig met alle mogelijkheden die u online kunt vinden is het prima haalbaar om zelfstandig uw 4-daagse reis naar Lapland in elkaar te zetten en te regelen. Het boeken van de vliegtickets, hotelovernachtingen en excursies kunt u echter ook in zijn geheel of gedeeltelijk over laten aan deskundige reisorganisaties. Lapland is een bestemming om van te genieten waarbij ook een 4-daagse korte reis een overweldigende indruk achter laat. (Lapland reis 4 dagen informatie)

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *