Lapland reizen december

Ervaar de magische sfeer van winters Lapland, ga in de maand december.

Het is inmiddels al jaren geleden dat we in ons land een witte kerst hebben gehad en we zijn al bijna vergeten wat een daadwerkelijk strenge winter inhoudt. Om dit te ervaren zou u eens één van de Lapland reizen in december moeten overwegen. In dit gebied zijn de winters lang en bijzonder streng. De dagen zijn kort en daarbij gaat het prachtige landschap nagenoeg het gehele jaar bedekt onder een dikke laag sneeuw. Het gebied ligt in het uiterste noorden van Scandinavië en ademt een magische sfeer uit. Wanneer u door het gebied trekt zult u regelmatig het gevoel hebben alleen op de wereld te zijn. De manier om alle drukte van alledag te ontsnappen en terug te keren naar de kern van ons leven. Een garantie op een onvergetelijke en fascinerende vakantie. Op deze pagina komt u meer te weten over de mogelijkheden voor een mooie reis naar Lapland, enkele excursies en vindt u de prijzen terug door op de links te klikken.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Lapland reizen december:

Stap rechtstreeks een ansichtkaart in

Lapland reizen decemberHet landschap in Lapland is fantastisch. De woeste bergen worden afgewikkeld met machtige vlakten. Het grootste gedeelte van dit gebied wordt bedekt met dichte bossen vol elanden, wolven en beren. De natuur is nog ongerept en de invloed van de mens is hier nog niet terug te zien. U zult reizen langs schilderachtige meren die grotendeels bevroren zijn en een bezoek brengen aan gezellige dorpjes met een traditioneel levende bevolking. Een bevolking die hand in hand met de natuur leeft en moeiteloos met de extreme weersomstandigheden omgaat.

Ervaar het typische Laplandse leven

Het is fascinerend om te ervaren hoe het is om onder deze omstandigheden te leven. Ervaar het zelf en onderneem bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Onderneem een sledehondentocht
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren
  • Overnacht in traditionele houten hutten
  • Bezoek een rendierenboerderij
  • Verplaats u op langlaufski’s of per sneeuwscooter

Lapland is een gebied met vele gezichten en heeft een betoverende uitwerking op al haar bezoekers. Boek vandaag nog de reis van uw dromen.

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *