Lapland reizen iglo

Iglo overnachtingen tijdens een reis door Lapland.

Lapland is qua magie, landschap en ligging buitengewoon. Lapland is rustig, een plek waar je kunt altijd kunt diep ademen en je vrij voelen van de dagelijkse stress. De wereld is in de buurt, maar toch voldoende ver weg. De allerleukste manier om er te overnachten is misschien wel in een Lapland reizen iglo! Zo zijn er tal van mogelijkheden te bedenken hoe je de reis naar Lapland kunt gaan samenstellen. Op deze pagina hebben we het over het overnachten in een iglo in Lapland. Door het reisaanbod en de mogelijkheden te bekijken kan je op de onderstaande link klikken.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Lapland reizen iglo:

Glazen iglo’s

Lapland reizen igloGlazen iglo’s zijn gelegen in het midden van het prachtige Lapse platteland. De kamers bieden een geheel nieuwe kans om Lapland, om het steeds veranderende karakter van het landschap dichterbij dan ooit beleven. Bang van de kou of privacy?

  • Zo’n dak bestaat uitsluitend uit glas, zodat u de hemel, het noorderlicht of de witte nachten van de zomer heel nauw beleefd. Misschien hebt u wel geluk en kunt u de aurora’s zien dansen in de lucht.
  • De glazen iglo’s zijn een soort hotelkamer: Privé,comfortabel en ruim, voorzien van alle comfort zoals een badkamer met douchecabine ,verwarmde vloeren en luxe bedden.
  • Ze zijn perfect geïsoleerd met thermische glazen daken,verwarmd, zodat er geen condensatie komt, en geven u een brede kijk op de omgeving. Dit worden nachten om nooit te vergeten.

Sneeuwiglo’s

U dacht wellicht eerst aan sneeuw bij het woordje iglo’. Een nachtje in een sneeuwhotel is niet alleen een arctische, maar vooral een aangename ervaring.
Kruip in de warme en comfortabele slaapzak en benut alle zintuigen in de rustige stilte van de iglo. Een nacht in de een sneeuwkamer, omgeven door prachtig verlicht kunstijs en dikke sneeuw muren, dat moet u toch één keer in uw leven meemaken.

Vorst zal de betoverende rust van de kamers niet bederven omdat de temperatuur altijd tussen 0 en -5 ° C blijft zelfs bij extreem koud weer. De frisse lucht in ademen is absoluut niet gevaarlijk en garandeert u zoete dromen in een goed uitgeruste slaapzak op een goed bed. Voor meer informatie over overnachten in een ijsiglo: https://rondreislapland.com/lapland-reizen-iglo/ en op https://rondreislapland.nl/vakantie-lapland-iglo/.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *