Lapland reizen op maat

Lapland reizen op maat, prachtig en uniek!

Lapland reizen op maatIn het Noorden van Scandinavië vindt u de laatste ongerepte wildernis in Europa. De bevroren meren, talloze bergen en uitgestrekte bossen zijn in de lange winterperiode bedekt met een dikke laag sneeuw. In gebied Lapland is een geweldige bestemming voor mensen die van een avontuurlijke en actieve doevakantie houden. Uiteraard met momenten om te relaxen (een heerlijke sauna, of met een warme kop chocomel voor de open haard), maar vooral het grote aanbod aan activiteiten maakt uw Lapland reis een vakantie om nooit meer te vergeten. Verscheidene aanbieders laten u uw reis zelf opbouwen uit de verschillende ‘bouwstenen’. Zo creëert u zelf uw eigen Lapland reizen op maat!

Bekijk hier de op maat Lapland reizen >>

Lapland reizen op maat:

Enkele activiteiten voor u op een rij gezet

  • een rendiertocht over de mooie witte sneeuwvlakten
  • een meerdaagse huskysafari met overnachtingen in een wildernishut
  • het bezoeken van de kersthoofdstad inclusief de enige echte kerstman
  • een dag(deel) ijsvissen in een ijswak op een bevroren meer
  • met een beetje geluk het bezichtigen van het magische Noorderlicht
  • er op uit op de sneeuwscooter of heerlijk een stuk langlaufen
  • overnachten in het ijshotel, uniek en wonderbaarlijk

Lapland reizen op maatAlle ingrediënten voor een Lapland reis op maat gemaakt! Vergeet ook vooral uw snowboard of ski’s in te pakken. Er zijn skipistes te over in Lapland!

De prijzen van de reis.

Is een reis naar Lapland niet erg duur?

Deze vraag horen wij erg vaak en het valt echt reuze mee. Voordeel van het zelf samenstellen van uw eigen reis door middel van bouwstenen is dat u zelf het aantal activiteiten bepaalt en zo ook zelf de controle houdt over het budget. Ook de reis zelf naar Lapland valt reuze mee. U vliegt bijvoorbeeld al binnen drie uur naar Helsinki, de hoofdstad van Finland. De periode wanneer u naar dit betoverend mooie stukje aarde wilt reizen maakt ook enig verschil in prijs. Bovenal blijft het natuurlijk wel een echt geschikte reis om lekker veel te ondernemen en niet om alleen maar aan de open haard in een blokhut te blijven zitten. Klik op onderstaande link om de mooie rondreizen voor Lapland te bekijken (Finland).

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *