Lapland reizen Rovaniemi

Maak kennis met betoverend Rovaniemi.

Boven in Finland ligt een nog onontdekt gebied. Fins Lapland wordt nog niet overspoeld door toeristen en dat zorgt voor een puur en ongerept gebied. Een gebied waar de bevolking nog op traditionele manier samenleeft en op onnavolgbare wijze omgaat met de bijzondere omstandigheden in dit gebied. Een prachtig landschap dat bedekt gaat onder een eeuwig durend pak sneeuw. De winters zijn hier lang en de dagen kort. In Fins Lapland ligt de temperatuur nagenoeg altijd ver onder nul, maar is de sfeer bijzonder warm en onweerstaanbaar. Bezoek de hoofdstad Rovaniemi en ontdekt vanuit hieruit dit fascinerende gebied. Kies voor één van de Lapland reizen naar Rovaniemi en onderneem de vakantie van uw dromen.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Lapland reizen Rovaniemi:

  • Struin door gezellige straatjes in Rovaniemi

Lapland reizen RovaniemiRovaniemi is een gezellige stad in Fins Lapland. De sfeer is hier het gehele jaar gemoedelijk en de mensen leven hier op traditionele wijze. Maak kennis met een gastvrije bevolking en kom meer te weten over deze unieke manier van leven. Het stadje heeft tal van gezellige restaurant, winkeltjes en cafés. Verblijf in één van de gezellige en kleinschalige accommodaties en gebruik Rovaniemi als de perfecte uitvalsbasis om meer van het gebied te ontdekken. Een mooi startpunt van een onvergetelijke vakantie in het land waar oneindig veel te ontdekken is. Geniet van de ongereptheid en puurheid van de omgeving. Een perfecte kans om volledig tot rust te komen.

Ontdek de vele mogelijkheden in Rovaniemi

In de omgeving van Rovaniemi is enorm veel te doen. Ontdek de omgeving en kom er achter hoeveel Fins Lapland te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Trek door de schilderachtige natuur met bergen, bossen en meren
  • Onderneem een sledehondtocht
  • Bezoek het huis van de kerstman
  • Ga ijsvissen op de bevroren meren
  • Verblijf in een heus ijshotel

Fins Lapland is een gebied vol verrassingen dat iedere bezoeker zal bekoren. Boek de vakantie van uw dromen.

Meer te weten komen over een unieke reis in Lapland, bekijk dan hieronder enkele pagina’s die wellicht interessant kunnen zijn voor het maken van een mooie reis door Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *