Lapland reizen weekend

Een onvergetelijk weekend in Lapland.

Er zijn veel plekken waar u naartoe kunt voor een romantisch weekend weg, maar een weekend naar Lapland is niet te vergelijken met welke plek dan ooit. De magische sfeer in het noorden van Scandinavië is onvergetelijk. Het winterlandschap doet sprookjesachtig aan en gezamenlijk met het prachtige landschap en de gezellige dorpjes is dit een fantastische vakantiebestemming. Op slechts enkele uren vliegen vanaf Nederland vindt u een gebied dat nog volledig ongerept is en waar de manier van leven volledig is afgestemd op de unieke omstandigheden die er heersen. Kies voor één van de Lapland reizen voor een weekend en maak kennis met een uniek gebied dat u nog lang zal bijblijven.Wij wensen u heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland in het weekend!

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Lapland reizen weekend?

De fantastische natuur van Lapland

Lapland reizen weekendIn Europa is er nagenoeg geen natuurgebied te vinden waar de hand van de mens nog niet zichtbaar is of waar het massatoerisme nog geen hoogtij viert. De natuur in Lapland is niet alleen oogverblindend maar nog ongerept en onontdekt bij het grote publiek. De variatie in het landschap is bijzonder aantrekkelijk. Zo vindt u in Lapland:

  • Hoge en woeste bergen
  • Diepe en spectaculaire dalen
  • Schilderachtige en bevroren meren
  • Uitgestrekte naaldbossen vol elanden
  • Uitgestorven en eindeloze vlakten

Trek door dit bijzondere gebied op een gehuurde sneeuwscooter of kies voor een sledehondentocht. Een unieke manier om dit gebied te ontdekken.

Verblijf op bijzondere plekken in Lapland

Ervaar het prachtige Lapland op bijzondere wijze door te verblijven op prachtige plekken. Kies bijvoorbeeld voor een overnachting in een heus ijshotel. Een hotel dat ieder jaar opnieuw wordt opgebouwd uit echte ijsblokken. Een verblijf in dit hotel is een unieke ervaring die u nooit meer zal vergeten. Of verblijf in een iglo met een glazen dak. Vanuit uw bed heeft u zich op de sterrenhemel en mogelijk krijgt u hierbij zelfs de kans om het wereldberoemde Noorderlicht te aanschouwen. Boek daarom vandaag nog. (Lapland reizen weekend informatie) Een mooie rondreis naar Lapland (rondreis Lapland) boeken is één van de meest geboekte reizen!

Meer informatie over Lapland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *