Reis door Lapland

Reis door Lapland, boek nu een onvergetelijke ervaring!

Reis door LaplandWanneer u van plan bent om een reis door Lapland te maken is dat praktisch onmogelijk om dat tijdens een vakantieperiode te doen. Lapland is geen land maar een groot gebied waar de Lappen met hun rendieren doorheen trokken. Het strekt zich uit vanaf het hoge noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland. Het gebied omvat een oppervlakte wat 10x groter is dan Nederland. Wil men daarom een reis door dat gebied maken, dan zal men daar een lange periode voor uit moeten trekken. Het is hierbij niet alleen de tijdsduur die u ervoor moet hebben maar ook de financiële mogelijkheden. U bent om niet te verdwalen en in gevaarlijke situaties terecht te komen, verplicht, om de reis door Lapland te maken in het bijzijn van een ervaren reisgids. Hij zal ook betaalt moeten worden gedurende de periode dat u er bent.

Bekijk hier de reizen door Lapland >>

Reis door Lapland:

  • Trektocht in Lapland

Reis door LaplandU kan in het hoge noorden van Noorwegen (rondreis Noorwegen) beginnen aan de reis door Lapland. Hier zijn hoge bergen en diepe fjorden. De reisgids is in staat u de mooiste plekken te laten zien. Vervolgens kunt u naar Zweden afzakken waar de bergen overgaan in heuvels met vele grote bossen. Wanneer u alleen zou zijn en van de weg af zou gaan dan zou u zeer snel in het bos verdwalen. Van Zweden trekt u vervolgens door naar Finland wat een glooiend landschap heeft om te eindigen in Rusland met de uitgestrekte grasvelden. Een dergelijke tocht doet u niet zomaar even. Alles zal goed moet worden voorbereid. Alle overnachtingen en dat soort zaken moeten ook vooraf worden vastgelegd. Daarom zal u begrijpen dat u dat niet alleen kan doen. U reist van de ene afgesproken plaats naar de andere. Daarbij maakt het ook een zeer groot verschil of u door Lapland wilt trekken tijdens de zomer- of wintermaanden. Tijdens de zomerperiode, die van mei tot en met september duurt, kunt u het meeste van het landschap bewonderen. Tijdens de winter zijn er eindeloze sneeuwvlakten en zijn er perioden dat het 24 uur per dag donker is. Dus het is raadzaam om voor een rondreis de zomermaanden te kiezen. U zal er dus veel tijd voor uit moeten trekken maar u zal het ook allemaal moeten kunnen betalen.

Meer te weten komen over een bijzondere reis door Lapland? Bekijk hieronder enkele pagina’s en ga voor meer informatie naar: RondreisLapland.nl en RondreisLapland.com voor het maken van een bijzondere rondreis door Lapland.

Bekijk hier de reis door het prachtige Lapland >>

Unieke informatie over Lapland reizen:

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *