Reis Lapland 8 dagen

Een unieke 8 daagse reis naar Lapland!

Lapland is werkelijk een fenomenale hoek van de wereld. Hier krijgt u natuurschoon die u met stomheid zal verslaan! De lucht is helder, water is suikerzoete, de hemel schittert met duizenden sterren en de met sneeuw beladen landschap verleidt mensen te laten denken: Hier ligt het paradijs. Plan nu uw 8 daagse reis door Lapland! Op deze pagina komt u meer te weten over een unieke reis door Lapland voor 8 dagen, tevens heeft u de mogelijkheid om deze prachtige reis te boeken door op de link te klikken en meer informatie te bekijken over deze mooie reis. Bekijk hieronder meer informatie en weetjes over een mooie reis in Lapland voor 8 dagen. Wanneer u de reizen wilt gaan bekijken kunt u direct op onderstaande link klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland voor 8 dagen of voor een andere reisduur.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

8 dagen door Lapland reizen?

Reisroute Lapland

Reis Lapland 8 dagenVerlies weinig tijd en vlieg naar de luchthaven van Oulu op een uur rijden van Helsinki. Je kan er van daar uit de trein nemen naar bijvoorbeeld Kemi, een kleine Finse stad, dicht bij een diepe haven. U kunt in een 8 daagse trip heel wat beleven! We geven graag wat toppers.

  • Ervaar het beste van Lapland safari’s

U kunt uw dagen doorbrengen met sneeuwscooters op bevroren rivieren, rijden door prachtige arctische bossen, een bezoek brengen aan husky hond boerderijen en spelen met deze harige wezen op jacht naar de mysterieuze Noorderlicht. Excursies plant u best vanuit Rovaniemi!

IJsbergen in Kemi

De Botnische Golf is Europa’s grootste massa van bevroren ijs en is te bevaren aan boord van een ijsbreker cruiseschip. Het is misschien koud buiten, maar de surrealistische aanblik van een bevroren zee blijft eeuwig bij. Ergens halverwege krijgen de passagiers de mogelijkheid om in drijfpakken een duik te nemen in het ijskoude water.

  • Ontmoet de Kerstman

De ‘echte’ Kerstman woont in Rovaniemi Santa Claus Village met mevrouw Claus en een leger van elven. U neemt een korte busrit van het centrum van Rovaniemi. U zult kerstliederen en feestelijke muziek te horen zodra je de heilige poorten van dit dromerige dorp binnen stapt !

Wanneer reizen in Lapland

Als je voor de wintersport en het noorderlicht kiest, ga dan tussen december en maart. Als je wilt rondrijden, dan is de zomer is een goed moment omdat Fins Lapland een zonlicht heeft van 24u op 24. Winter Wonderland transformeert naar het land van de middernachtzon in u op de maanden juni, juli en augustus.

Meer te weten komen over een unieke rondreis of vakantie in Lapland voor 8 dagen? Bekijk hier meer info: https://rondreislapland.nl/reis-lapland-8-dagen/. Voor meer informatie over mooie rondreizen door Lapland voor 8 dagen kunt u ook eens een kijkje nemen op: https://rondreislapland.com/reis-lapland-8-dagen/. Wanneer u meer informatie in wilt winnen over het maken van een mooie Lapland reis dan kunt u op de links klikken.

Meer informatie over Lapland reizen op deze website welke wellicht interessant zouden kunnen zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *