Reis Lapland Finland

Reizen door Fins Lapland.
Reis Lapland FinlandLapland is een regio die onder andere is gelegen in Finland. Het strekt zich ook uit over landen als Noorwegen, Zweden en Rusland. Een reis door Lapland Finland is er een om nooit meer te vergeten dankzij de prachtige natuur, de sneeuw en de plaatselijke cultuur. Het lijkt wel een witte wonderwereld op een andere planeet, maar licht daadwerkelijk op een kleine afstand van Nederland. Het is een geweldige locatie om hier winterse activiteiten te ondernemen, zoals een wandeling in de vrije natuur of een tocht met sledehonden. Ook kunt u tijdens een reis door Lapland Finland lekker skiën of snowboarden. Er is dus genoeg te doen en te zien. Een bijzondere belevenis meemaken, ga dan naar Lapland! Bekijk hieronder de reizen door op de link te klikken.

Bekijk hier Finland Lapland reizen >>

Reis Lapland Finland:

  • Reis Lapland FinlandU heeft het waarschijnlijk al vaak genoeg gezien op tv, maar in Lapland kunt u echt op een slee achter de Husky’s aan. Dit is een unieke ervaring die u niet wil missen. Er is bij een reis door Lapland Finland een ruim aanbod waarbij u kunt kiezen voor een dagtocht of een tocht die een aantal dagen duurt. Zo kunt u het uitgestrekte landschap in Lapland goed verkennen en overnachten op verschillende plekken. Een aanrader is om een overnachting te boeken in een iglo.
  • U kunt ook kiezen voor een dag met sneeuwpret bij een van de vele skigebieden die er in Lapland te vinden zijn. Een van de grootste ski-oorden is Levi, dat vooral in de Lente erg veel bezoekers trekt. Als u niet zo van skiën of snowboarden houdt kunt u hier ook prachtige wandelingen of fietstochten maken. Trek dan wel warme kleding aan want de temperatuur is niet erg hoog in Lapland.
  • Een ander populaire manier van vermaak bij een reis door Lapland Finland is de rendiersafari. Dit is een tocht met een slee die door rendieren wordt getrokken. De originele bewoners van Lapland, de Saami, gebruiken dit vervoersmiddel traditioneel en het is bijzonder om dit stukje cultuur ook eens zelf te ervaren.

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *