Reis Lapland ijshotel

Ervaar prachtig Lapland vanuit een heus ijshotel.

Tijdens een reis door Lapland zal u van de ene verbazing in de andere vallen. Op alle vlakken is dit gebied in het uiterste noorden van Scandinaviƫ uniek. De weersomstandigheden, het fascinerende en gevarieerde landschap en de eeuwenoude cultuur geven dit gebied haar unieke karakter. Trek op karakteristieke wijze door een sneeuwlandschap en verblijf op de meest bijzondere locaties. Een reis door Lapland zal u de rest van uw leven bijblijven. Kies bijvoorbeeld voor een reis naar Lapland in een ijshotel. De ervaring van uw leven en de manier om Lapland op de meest pure manier te ervaren. Boek vandaag nog de reis van uw dromen. Bekijk hieronder meer leuke informatie over het overnachten in een heus ijshotel in Lapland.

 

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Reis Lapland ijshotel.

Unieke overnachtingsmogelijkheden

Reis Lapland ijshotelHet leven in Lapland is anders dan u gewend bent. De winters zijn hier lang en streng en gedurende het grootste gedeelte van het jaar ligt hier een metersdik pak sneeuw. Dit vraagt om een aangepaste manier van leven, maar geeft tegelijkertijd een magische sfeer. Ervaar Lapland op de meest pure manier door te overnachten op unieke locaties. Kies hierbij bijvoorbeeld voor:

  • Het overnachten in traditionele blokhutten
  • Een verblijf in een iglo met glazen dak
  • Huur een kamer in een heus ijshotel
  • Verblijf bij een lokale familie in huis

Vooral het ijshotel is uniek in de wereld. Jaarlijks opnieuw opgebouwd met echte blokken ijs. Een unieke ervaring.

Ontdek het prachtige gebied op eigen wijze

Lapland is prachtig en iedereen die ooit in het gebied is geweest, zal dit beamen. De hoge bergen, prachtige dalen, schilderachtige meren en uitgestrekte bossen wisselen elkaar moeiteloos af. Trek door de ongerepte natuur op een sneeuwscooter of kies voor een traditionele sledehondentocht. Vanuit elk perspectief maakt Lapland op iedereen een overweldigende indruk. De plaatselijke bevolking is daarnaast bijzonder hartelijk en laat u graag meer van hun prachtige leefgebied zijn. Geniet van alles wat Lapland te bieden heeft en u wilt zeker nogmaals terugkeren.

Bekijk hieronder meer informatie over het overnachten in een ijshotel in Lapland, tevens kunt u meer informatie inwinnen over: https://rondreislapland.com/reis-lapland-ijshotel/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *