Reis Lapland ijshotel

Ervaar prachtig Lapland vanuit een heus ijshotel.

Reis Lapland ijshotelTijdens een reis door Lapland zal u van de ene verbazing in de andere vallen. Op alle vlakken is dit gebied in het uiterste noorden van Scandinavië uniek. De weersomstandigheden, het fascinerende en gevarieerde landschap en de eeuwenoude cultuur geven dit gebied haar unieke karakter. Trek op karakteristieke wijze door een sneeuwlandschap en verblijf op de meest bijzondere locaties. Een reis door Lapland zal u de rest van uw leven bijblijven. Kies bijvoorbeeld voor een reis naar Lapland in een ijshotel. De ervaring van uw leven en de manier om Lapland op de meest pure manier te ervaren. Boek vandaag nog de reis van uw dromen. Bekijk hieronder meer leuke informatie over het overnachten in een heus ijshotel in Lapland.

Bekijk hier ijshotels, vakanties en rondreizen in Lapland >>

Reis Lapland ijshotel:

Unieke overnachtingsmogelijkheden

Het leven in Lapland is anders dan u gewend bent. De winters zijn hier lang en streng en gedurende het grootste gedeelte van het jaar ligt hier een metersdik pak sneeuw. Dit vraagt om een aangepaste manier van leven, maar geeft tegelijkertijd een magische sfeer. Ervaar Lapland op de meest pure manier door te overnachten op unieke locaties. Kies hierbij bijvoorbeeld voor:

 • Reis Lapland ijshotelHet overnachten in traditionele blokhutten
 • Een verblijf in een iglo met glazen dak
 • Huur een kamer in een heus ijshotel
 • Verblijf bij een lokale familie in huis

Vooral het ijshotel is uniek in de wereld. Jaarlijks opnieuw opgebouwd met echte blokken ijs. Een unieke ervaring.

Ontdek het prachtige gebied op eigen wijze

Lapland is prachtig en iedereen die ooit in het gebied is geweest, zal dit beamen. De hoge bergen, prachtige dalen, schilderachtige meren en uitgestrekte bossen wisselen elkaar moeiteloos af. Trek door de ongerepte natuur op een sneeuwscooter of kies voor een traditionele sledehondentocht. Vanuit elk perspectief maakt Lapland op iedereen een overweldigende indruk. De plaatselijke bevolking is daarnaast bijzonder hartelijk en laat u graag meer van hun prachtige leefgebied zijn. Geniet van alles wat Lapland te bieden heeft en u wilt zeker nogmaals terugkeren.

Bekijk hier de ijshotels en rondreizen op Lapland >>

Bekijk hieronder meer informatie over het overnachten in een ijshotel in Lapland, tevens kunt u meer informatie inwinnen over: https://rondreislapland.com/reis-lapland-ijshotel/.

reislapland

1 Comment

 1. Unieke ervaring: overnachten in een hotel van IJS!
  Verken Lapland, het meest noordelijke gebied van Scandinavië, op een hele bijzondere manier! Slapen in een hotel van ijs en sneeuw is niet de normaalste zaak van de wereld, maar wel een unieke ervaring! In een ijshotel is zoals de naam al zegt bijna alles van ijs en sneeuw. Ieder jaar worden de hotels weer opnieuw gebouwd en zijn alleen open in de wintermaanden. Bij het bouwen van een ijshotel komen verschillende architecten en kunstenaars van pas, daardoor kunt u ook genieten van de prachtige ijssculpturen.

  Ijshotels beschikken over heel veel faciliteiten; sanitair, restaurant en soms zelfs een sauna. Houd je warm met een drankje in de gezellige bar en wikkel je daarna in je heerlijke warme slaapzak om te slapen in een bed van ijs. De temperatuur in een ijshotel is ongeveer -5 graden. De bedden worden verwarm door een dierenhuid die op het matras ligt. Je krijgt van het ijshotel een heerlijke warme slaapzak. ’s Ochtends wordt je gewekt met een heerlijke warme bessensap!
  Ben je een koukleum en zie je het toch niet zitten om jezelf warm te houden? Dan kan je bij de meeste ijshotels ook kiezen voor een verwarmde kamer.

  Combineer je verblijf in een ijshotel met toepasselijke en unieke activiteiten, zoals ijsvissen, langlaufen door de sneeuw, rijden op een sneeuwscooter of meerijden met een hondenslee. Als je houdt van fotograferen, stop dan zeker je fototoestel in je koffer en maak de mooiste natuurfoto’s.

  Voor een extra bijzondere ervaring raden wij je aan om in de donkerste periode van het jaar te gaan, zodat je kunt genieten van het prachtige Noorderlicht.

  Tip: Check of je thermokleding krijgt bij het hotel, zo niet, vergeet dan niet om je thermokleding mee te nemen.

  Dus.. verblijf in een ijshotel, geniet van de prachtige natuur en verras je zintuigen!

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *