Reis Lapland januari

In januari is Lapland mogelijk op zijn allermooist.

Reis Lapland januariIn januari trekken vele Nederlanders richting de Alpen voor een welverdiende wintersportvakantie. Genieten van een besneeuwd winterlandschap en volop mogelijkheden tot recreatie. In het noorden van Scandinavië ligt echter nog een bijzonder goed alternatief: Lapland. Een prachtig gebied waar de winters nog zijn zoals ze bedoeld zijn: metersdikke sneeuw, korte dagen en temperaturen die tot ver onder het vriespunt zakken. Het prachtige landschap en de ongerepte sereniteit van het gebied trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar dit unieke gebied. Toch is hier nog absoluut geen sprake van massatoerisme en vaak zult u zich hier alleen op de wereld voelen. Een reis naar Lapland in januari geeft u tal van mogelijkheden en is de garantie voor een heerlijk verblijf. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een reis door Lapland in de maand januari.

Bekijk hier de januari Lapland rondreizen >>

Reis Lapland januari:

Ervaar het leven in Lapland

Het leven in Lapland is anders dan u gewend bent, maar dit maakt een verblijf in dit gebied juist zo fascinerend. Leer meer over hoe het is om in Lapland te leven en om te gaan met de extreme weersomstandigheden. Onderneem bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Verken het gebied per sneeuwscooter
  • Kies voor een traditionele sledehondtocht
  • Bezoek een rendierenboerderij
  • Reis Lapland januariSlenter door gezellige lokale stadjes
  • Ga skiën op prachtig uitgezette tochten

Voel u één met de natuur wanneer u door het prachtige landschap van Lapland trekt. Besneeuwde bossen vol elanden, wolven en beren. Het leven is nog puur en de lucht nog zuiver.

Bekijk hier de januari vakanties op Lapland en meer >>

Aanschouw het befaamde Noorderlicht

In Lapland is het daarnaast mogelijk om het wereldberoemde Noorderlicht te aanschouwen. Gezien de ligging ten opzichte van het poolgebied is op weinig plekken ter wereld de kans zo groot dat u dit lichtspel der natuur met eigen ogen kunt aanschouwen. Een fascinerende aanblik die veel mensen alleen van tv kennen. Het groene schijnsel is in het echt nog vele malen mooier en alleen al daarom is een bezoek aan Lapland de moeite meer dan waard. Hieronder komt u meer te weten over reizen in Lapland in de maand januari.

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *