Reis Lapland Noorderlicht

Lapland: Uw unieke kans om het Noorderlicht te aanschouwen.

In het uiterste noordelijke puntje van Europa, ver van de drukke bewoonde wereld, ligt het schilderachtige Lapland. Een gebied dat gedomineerd wordt door strenge winters en meters sneeuw, maar waar een magische sfeer hangt. De natuur en de manier van leven trekt jaarlijks vele bezoekers. Ondanks de aantrekkelijkheid is Lapland nog niet ontdekt door het massatoerisme en is de natuur nog ongerept. Een unieke plek in Europa met een unieke manier van leven. Een manier van leven die rechtstreeks uit een kerstverhaal lijkt te komen. Daarnaast heeft u hier de kans om het Noorderlicht te zien. Boek daarom snel uw reis naar Lapland en het Noorderlicht.

Bekijk hier meer informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht met reisorganisaties:

Rondreizen via TUI

Rondreizen via Kras

Reis Lapland Noorderlicht:

Een gebied dat zijn gelijke niet kent

Reis Lapland NoorderlichtEr is geen ander gebied in Europa en daarbuiten dat met Lapland kan worden vergeleken. Het is dan ook met recht een uniek gebied en wel om de volgende redenen:

  • De natuur is bijzonder veelzijdig met bossen, meren en bergen
  • Het winterlandschap heeft een magische sfeer
  • De eeuwenoude cultuur en tradities werken aanstekelijk
  • De ongereptheid en serene rust is uniek
  • Hier vindt u fascinerende en ongeĆ«venaarde overnachtingsmogelijkheden

Slaap bijvoorbeeld in een ijshotel, traditionele houten hut of kies voor een iglo met glazen dak.

Aanschouw het Noorderlicht met eigen ogen

Het kan best zo zijn dat u onder dit glazen dak de kans krijgt om de Aurora te aanschouwen. Het Noorderlicht is bijna nergens zo goed te zien als in Lapland. De ligging nabij het poolgebied is ideaal om dit groene schijnsel met eigen ogen waar te nemen. Een fantastische ervaring die jaarlijks vele mensen naar het gebied trekt. In combinatie met het prachtige winterlandschap is dit een unieke ervaring die vele mensen op hun bucketlist hebben staan. Dit is uw kans om deze droom in vervulling te laten gaan. Kies voor een reis naar betoverend Lapland en laat u verbazen. Meer te weten komen over een unieke reis door Lapland: https://rondreislapland.nl/lapland-reis-noorderlicht/.

Meer informatie over Lapland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *