Reis naar Lapland winter

Maak een enerverende reis naar winter Lapland.

Reis naar Lapland winterWie Lapland heeft bezocht, raakt niet uitgesproken over de magische sfeer die er heerst in dit gebied. Lapland ligt in het uiterste noorden van Scandinavië en is ondanks haar schoonheid nog niet ontdekt door het massatoerisme. Maak een reis naar Lapland in de winter en maak kennis met een gebied waar de winter regeert en het prachtige landschap bedekt gaat onder een deken van sneeuw. Dit zorgt voor een aangepast manier van leven waarbij de ongereptheid van het gebied respect afdwingt. Een unieke ervaring onder unieke omstandigheden in een unieke omgeving. Lapland doet wat met haar bezoekers en is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. Wanneer u op onderstaande blauwe link klikt, komt u bij de specialist terecht op het gebied van reizen naar Lapland. Wij wensen u heel veel plezier met het uitzoeken van een geweldige reis naar Lapland in de winter.

Bekijk hier de reizen naar Lapland in de winter >>

Reis naar Lapland winter:

Het landschap heeft vele gezichten

Lapland beschikt over een ongerepte natuur en een bijzonder gevarieerd landschap. Wanneer u door dit gebied trekt zult u onder andere kennis maken met:

  • Hoge en steile bergkammen
  • Dichte en uitgestrekte naaldbossen
  • Schilderachtige meren met een bevroren waterdek
  • Woeste en eindeloze vlakten

Reis naar Lapland winterWanneer u door deze natuur trekt is de kans groot dat u een eland tegen het lijf loopt of dat u in de verte een wolf of een beer ziet lopen. Het gebied is dunbevolkt en u zult zich regelmatig alleen op de wereld voelen. De manier om volledig tot rust te komen en een ontspannen vakantie te ervaren.

Bekijk hier de rondreizen door Lapland >>

Overnacht op unieke locaties op het prachtige Lapland.

De manier van leven is anders dan u gewend bent en is aangepast op de extreme weersomstandigheden. Wegen zijn moeilijk begaanbaar en daarmee bent u aangewezen op een sneeuwscooter, ski’s of sledehonden. Leer van de lokale bevolking hoe u hiermee om moet gaan. Daarnaast kunt u op unieke plekken overnachten om het gebied optimaal te kunnen ervaren. Hierbij kunt u denken aan een heus ijshotel of iglo’s met een glazen dak. Tevens is het mogelijk om te verblijven in traditionele houten hutjes. Een bijzondere ervaring in een bijzonder gebied. Lapland heeft het allemaal. Bekijk hieronder meer tips voor het maken van een bijzondere reis in Lapland (bijvoorbeeld een rondreis Lapland).

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *