Reizen Lapland Nederland

Reizen Lapland Nederland, een bijzondere reis!

Reizen Lapland NederlandHet klinkt misschien als een land dat ergens ver weg in het koude Noorden ligt, wat ergens natuurlijk ook een beetje waar is, maar Lapland bevindt zich eigenlijk gewoon in het meest noordelijke gedeelte van Finland, Zweden en Noorwegen. Het is dus eigenlijk best gek dat mensen zo makkelijk en weekendje Stockholm of Helsinki boeken terwijl Lapland wordt gezien als een bestemming ergens ver weg. Wanneer u meer te weten wilt komen over een mooie reis naar Lapland dan kunt u hieronder op de link klikken. Wij wensen u heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland!

Bekijk hier meer over Lapland reizen >>

Reizen Lapland Nederland:

Reizen naar Lapland vanuit Nederland is de laatste jaren veel makkelijk geworden dan voorheen. Mede door de populariteit die het land de laatste jaren heeft verworven besluiten steeds meer luchtvaartmaatschappijen om Lapland aan hun vluchtroutes toe te voegen. Voigt Travel begon in 2003 met het aanbieden van één vlucht vanaf luchthaven Schiphol naar Lapland, en vanwege het enorme succes en de vele toeristen die deze vlucht ook trok vanuit omringende landen, werd al snel besloten om het aantal vluchten te verhogen. Sindsdien hebben veel luchtvaartmaatschappijen dit voorbeeld gevolgd en zijn ook vluchten gaan aanbieden naar het hoge Noorden. Onderstaande vliegtuigmaatschappijen brengen u graag naar Lapland:

  • Reizen Lapland NederlandFinnair; uiteraard kan deze Finse luchtvaartmaatschappij niet ontbreken en vliegt zijn passagiers vanaf luchthaven Schiphol naar Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland, maar ook naar andere plaatsen in Lapland die beschikken over een luchthaven
  • KLM vliegt, in samenwerking met Finnair, vanaf Amsterdam naar Rovaniemi en ook naar Kittilä
  • SAS vliegt vanaf Amsterdam naar o.a. Kittilä

Dit zijn maar een aantal van de luchtvaartmaatschappijen die Lapland tegenwoordig aan hun vluchtbestemmingen hebben toegevoegd. De komende jaren is de kans groot dat het aantal vluchten naar Lapland alleen maar zal toenemen vanwege de toenemende toerisme en populariteit van Lapland. Het is dan ook niet ondenkbaar dat ook low budget maatschappijen van en naar Lapland zullen gaan vliegen, zoals Transavia dat enkele jaren geleden ook al heeft gedaan. Let wel op het aantal vluchten buiten het winterseizoen aanzienlijk lager kan liggen dan in de winter.

Bekijk hier de ijshotels en rondreizen op Lapland >>

Meer te weten komen over een fantastische reis in Lapland? Bekijk dan hieronder enkele pagina’s:

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *