Reizen Lapland winter

De winter in Lapland is oogverblindend mooi.

Reizen Lapland winterDe winter in Lapland meemaken is een bijzondere ervaring. In dit afgelegen gebied in het uiterste noorden van Scandinavië zijn de winters lang met korte dagen, lage temperaturen en immense hoeveelheden verse sneeuw. In combinatie met een prachtig landschap geeft dit een unieke sfeer die rechtstreeks uit een romantische kerstverhaal afkomstig lijkt te komen. In de gezellige dorpjes wonen al eeuwenlang de traditionele bevolking die moeiteloos met deze bijzondere omstandigheden om kan gaan. Maak kennis met deze unieke manier van leven en kies van de reizen naar Lapland in de winter. Kies voor een onvergetelijke ervaring in een uniek gebied vol verrassingen.

Bekijk hier meer over Lapland reizen in de winter >>

Reizen Lapland winter:

Een fascinerend en gevarieerd landschap

Het landschap van Lapland is bijzonder gevarieerd en wonderschoon. Dit komt voornamelijk door de ongereptheid van het landschap. De hand van de mens is nog nagenoeg nergens zichtbaar en wanneer u door het gebied trekt zult u nagenoeg geen mens tegen komen. Hooguit een eland of in de verte een roedel wolven. Daarnaast spreekt de variatie in het land tot de verbeelding. Hier vindt u bijvoorbeeld:

  • Hoge bergen
  • Duizenden meren
  • Uitgestrekte vlaktes
  • Reizen Lapland winterDichtbegroeide naaldbossen

Trek door het landschap en geniet van al het moois de natuur te bieden heeft. Kies hierbij voor ski’s, een sneeuwscooter of een authentieke sledehondentocht. Een ervaring om nooit te vergeten.

Overnacht op unieke wijze midden in de natuur

Een verblijf in Lapland is op zichzelf al bijzonder en u kunt het helemaal uniek maken met het verblijf op bijzondere locaties. In Lapland is het mogelijk om te kiezen voor accommodaties die u nergens anders ter wereld kunt vinden. Denk hierbij aan:

  • Een heus ijshotel gemaakt van echt ijs
  • Verblijf in een iglo met glazen dak
  • Kies voor traditionele houten hutten
  • Overnacht bij een lokale familie

Bekijk hier de reizen door Lapland in de wintermaanden >>

Lapland is geen dag hetzelfde dus boek vandaag nog. Voor meer informatie over fantastische Lapland reizen kunt u ook eens een kijkje nemen op www.RondreisLapland.nl en op www.VakantieLapland.net. Hieronder kunt u enkele pagina’s terugvinden op deze website die te maken hebben met prachtige Lapland reizen.

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *