Rondreis Lapland 2017

Rondreis Lapland 2017! Geniet van een heerlijke reis naar Lapland in 2017, bijvoorbeeld om een rondreis te maken. 
Rondreis Lapland 2017In Lapland kom je ogen te kort. Of je nu van natuur houdt van van wintersporten of andere bijzondere ervaringen in de winter. In Lapland heb je oneindig veel keuze tijdens je vakantie. In de wintermaanden ziet deze streek er uit als een echt sprookje en kom je ogen te kort. Een dikke laag sneeuw bedekt de uitgestrekte bossen en de vele bevroren meren waar je ook kijkt. Lapland is wildernis in zijn puurste vorm en dat is nog maar het begin van wat Lapland allemaal heeft te bieden, want Lapland zal je zeker verassen!

Bekijk hier meer over Lapland reizen 2017 >>

Rondreis Lapland 2017:

  • Op safari door de sneeuw

Misschien wel de meest spectaculaire manier om Lapland te verkennen is sneeuwscooter tocht of een husky safari. Met ongekende snelheid trek je door het prachtige landschap en kom je werkelijk ogen te kort. Bij een husky safari word je door 4 tot 8 honden getrokken en kom je langs prachtige delen die je lopend nooit zal bereiken. Aan het einde van de dag kun je slapen in een iglo en genieten van de vers gevangen vis. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

  • Rondreis Lapland 2017Rovaniemi 2017.

De hoofdstad van dit gedeelte is Rovaniemi. De rivieren Kemijoki en Ounasjoki komen hier samen en wordt vaak gebruikt als het beginpunt van een avontuur in Lapland. In de omgeving van deze stad is wintersport erg populair en dan ook overal aanwezig, maar ook andere outdooractiviteiten kunnen hier volop worden gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kajakken of wild water raften door de wilde rivieren of wandelen en klimmen op één van de vele bergen. Ook is deze stad de thuisbasis van niemand minder dan de kerstman. Regelmatig wandelt hij dan ook door zijn woonplaats en is er zelfs een pretpark, genaamd Santa Village te vinden. Daarnaast is Rovaniemi ook een hele culturele stad, waar altijd veel evenementen zijn te vinden.

Reistips voor Lapland 2017:

Hieronder zijn enkele websites terug te vinden waar je terecht kunt voor het vinden van nog veel meer informatie over rondreizen en vakanties in Lapland.

  1. Rondreis Lapland
  2. Vakantie Lapland
  3. Aanbieding Lapland
  4. Finland vakantie
  5. Rondreis Noorwegen
  6. Noorwegen Vakantie
  7. Lapland reizen
  8. Rondreis Lapland (2)

Dit zijn enkele websites waar u veel informatie kunt inwinnen om uiteindelijk een mooie reis te boeken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Lapland. Geniet van de super gave ervaring!

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *