Rondreis Lapland kerst

Rondreis Lapland met de kerst? Alles over de reizen.

Rondreis Lapland kerstBereid u voor op één van de mooiste reizen van uw leven in het noorden van Finland. U kunt er tijdens de kerst periode de laatste ongerepte natuurgebieden in Europa tot het volste ervaren. Het is dus een fantastische bestemming voor die mensen die van een actieve en sfeervolle kerstvakantie houden. Een rondreis door Lapland staat garant voor een unieke arctische sneeuw ervaring. De rijke cultuur en historie van Lapland in combinatie met een aangename kerst sfeer en een heerlijk dik pak sneeuw. Bekijk op deze pagina meer weetjes over een mooie rondreis naar Lapland in de kerstperiode. Met de kerst naar Lapland en wilt u de reizen bekijken? Klik dan op onderstaande link om het totale reisaanbod te bekijken en meer leuke informatie.

Bekijk hier de kerst rondreizen door Lapland >>

Rondreis Lapland kerst:

Sneeuw tijdens de kerst, wanneer is de laatste keer dat we dat hadden in Nederland? In Lapland is het bijna niet anders. Prachtig dus voor de mensen die graag een actieve sneeuwvakantie hebben in de kerstvakantie. U zult zich er tijdens de rondreis ook niet snel vervelen, of u nou graag actief wintersport of gewoon altijd al eens het prachtige Noorderlicht wou zien. Neem daarnaast vooral ook een kijkje op de Noordkaap en neem een verfrissend drankje in een ijshotel. Het is niet voor niks een droom voor sommigen om de feestdagen in het noorden van Finland en Noorwegen door te brengen.

Rondreis Lapland kerstWaarom door Lapland reizen tijdens de kerst?

  • Unieke cultuur en historie (Fins of Sami)
  • Bezoek het wereldbekende kerstdorp en ontmoet de kerstman!
  • Kans om het prachtige noorderlicht te zien
  • Sauna’s, spa’s, elanden en rendieren

Een rondreis door het arctische noorden zal gegarandeerd een blijvende herinnering worden. Het zal een kerst worden die zeker de moeite waard is voor herhaling. Ga snowboarden en skiën bij de skipistes bij Saariselka of laat je slee voortduwen door echte huskeys. Als het te koud wordt kun u zichzelf vast en zeker laten opwarmen in de vele karakteristieke Finse sauna’s. Geniet ondertussen van kaneelbroodjes, glühwijn en elkaar tijdens de kerst in deze unieke omgeving. Neem echter wel stevige en dikke kleding mee want het kan er goed koud worden.En hoewel de dagen vrij kort kunnen zijn op de poolcirkel is er meer dan genoeg te beleven tijdens de kerst periode. Bekijk hier meer interessante informatie over rondreizen door Lapland met de kerst: https://rondreislapland.nl/reis-lapland-kerst/.

Bekijk hier de bijzondere reizen door Lapland in de kerstperiode >>

Voor meer leuke informatie over een mooie reis naar Lapland:

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *