Single reis Lapland

Single reis Lapland, ervaar Lapland op een bijzondere manier.

Single reis LaplandAls u van avontuur houdt en graag een echt uitdagende single reis wilt meemaken, boek dan deze fantastische en onvergetelijke Lapland single reis. Deze spannende single reis door het paradijselijke winterse en vooral stille Lapland is meer dan de moeite waard. Niet te vergelijken met bijvoorbeeld een wintersportvakantie in de Alpen. Deze single reis is geschikt voor iedereen met een gezonde conditie. Het is een pré als je van tevoren al een paar basislessen skiën of langlaufen hebt gevolgd. De gemiddelde dagtemperatuur is hier circa minus 5 graden. De grootte van de groepen is tussen 4 en 8 personen. De comfortabele accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en misschien ziet u zelfs het Noorderlicht! Hieronder komt u meer te weten over een single reis Lapland en kunt u de prijzen bekijken voor de Lapland reizen door op de link(s) te klikken.

Bekijk hier de reizen voor Lapland en meer info >>

Single reis Lapland:

  • Per vliegtuig naar Zweden
  • Per minibus naar bestemming in Lapland
  • Skiën en snowboarden
  • Langlaufen
  • Single reis LaplandIglo bouwen en ijsvissen
  • Husky hondensledetocht
  • Sauna en open haard
  • Icecaving
  • Sneeuwscooter of snowmobile
  • Wandelen door de sneeuw op sneeuwschoenen

Er is veel te beleven en te zien in het mooie Lapland. Het landschap wisselt van bossen naar heuvels naar wildernis en open vlaktes met bevroren meren. Bezoek een rendierenboerderij of ga wandelen op sneeuwschoenen in de ongerepte natuur. Maak een hondensledetocht met Husky’s en drink in een traditionele Finse Kota koffie of thee. Een Kota is een ronde blokhut waar u rond een open vuur kunt zitten. Kom tijdens een langlauftocht wilde rendieren tegen. Je kunt zelfs zelf een iglo bouwen en er eventueel in overnachten. Wie durft?

Bekijk hier de sledehonden excursies voor Lapland en rondreizen >>

Het is natuurlijk best spannend om helemaal alleen op groepsreis te gaan. Niemand kent elkaar in het begin maar toch kun je samen een té gekke tijd beleven. Het komt veel voor dat men na de reis met elkaar blijft afspreken! Meer informatie over single reizen en ander soort reizen in Lapland: https://rondreislapland.com/single-reis-lapland/. Meer te weten komen over een bijzondere reis door Lapland op deze website? Bekijk dan hieronder enkele pagina’s:

reislapland

Send a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *